RomanSk - 240Z hybrid (1972)
Re: RomanSk - 240Z hybrid (1972)
Bílé jsou repro do tapecu.
Jinak palec hore za provedení uchycení ŘJM. Kde se dá sehnat takováhle pěkná relátková skříňka? Krytku na to nedělají?
Jinak palec hore za provedení uchycení ŘJM. Kde se dá sehnat takováhle pěkná relátková skříňka? Krytku na to nedělají?
Dakujem
je k tomu aj krytka a vselijake kombinacie tych skrinok existuju.
Ja osobne som kupoval tu http://www.autokabel.cz/ co sa tyka elektriny tak tam maju skoro vsetko potrebne.
je k tomu aj krytka a vselijake kombinacie tych skrinok existuju.
Ja osobne som kupoval tu http://www.autokabel.cz/ co sa tyka elektriny tak tam maju skoro vsetko potrebne.
Krása.
Škoda jen, že nemají Datsunové banán-konektory (blinkry, knoflík na anténu, hlavní konektory přístrojovky...)
Zato jsem tam našel tvarově stejné na vstřiky. I s gumkou.
Škoda jen, že nemají Datsunové banán-konektory (blinkry, knoflík na anténu, hlavní konektory přístrojovky...)
Zato jsem tam našel tvarově stejné na vstřiky. I s gumkou.
No nemaju ulpne vsetko to je pravda ale je to zase lokalny dodavatel bez cla a velkeho postovneho.
Ja som sa rozhodol ze konektory pod pristrojovkou nahradim Fastonmi a konektory v motorovom priestore nahradim superseal konektormi.
Viem nie je to dobovo adekvatne ale predpokladam ze do buducnosti to bude sposobovat menej problemov.
Faston nema problem ani s 20A co dufam nikde nebude jedina ak vsterkovace ktore by mali mat do kopy nieco okolo 16A
a Superseal dokaze zvladnut zevraj 14A co by tiez mohlo byt postacujuce.
Ja som sa rozhodol ze konektory pod pristrojovkou nahradim Fastonmi a konektory v motorovom priestore nahradim superseal konektormi.
Viem nie je to dobovo adekvatne ale predpokladam ze do buducnosti to bude sposobovat menej problemov.
Faston nema problem ani s 20A co dufam nikde nebude jedina ak vsterkovace ktore by mali mat do kopy nieco okolo 16A
a Superseal dokaze zvladnut zevraj 14A co by tiez mohlo byt postacujuce.
Poslednych par tyzdnov nebol cas ale urcite sa clovek nenudil takze vysledok mensej prace:
Nove svetlo tzv. Map light Na porovnanie stare a nove a potom ked je to zapnute
A Viac menej dokoncil som osvetlenie SPZ
Nove svetlo tzv. Map light Na porovnanie stare a nove a potom ked je to zapnute
A Viac menej dokoncil som osvetlenie SPZ
Zajímalo by mne,to tělo jsi odléval nové,nebo jsi použil stávající.Řeším totiž problém plastového panelu,který má ulomené rohy a zatím nejsem schopen sehnat vhodný materiál na dolití,který by se s tím stávajícím spojil.
V podstate vsetko je vyrobene na 3D tlaciarni z ABS nasledne obrusene,vytmelene nastriekane.
Vacsinou to robim tak ze originalny diel si pomeriam nakreslim si novy a potom to tak na 3,4 pokusi doladim do finalnej podoby.
V minulosti som skusal aj odlievat ale je to taka dost intuitivna cinnost ktora mi nesla velmi dobre.
Vacsinou to robim tak ze originalny diel si pomeriam nakreslim si novy a potom to tak na 3,4 pokusi doladim do finalnej podoby.
V minulosti som skusal aj odlievat ale je to taka dost intuitivna cinnost ktora mi nesla velmi dobre.
Já mám právě problém,že jsem zatím nenašel vhodný tmel,či cokoli jiného,co by se mi spojilo s tím plastovým panelem.Ono těch plastů je moc druhů a najít to správné je velmi obtížné
Co som si vsimol tak vacsina mojich interierovych panel je z ABS alebo niecoho pribuzneho oznacene to velmi nie je.
Vacsinou ked tlacim na 3d tlaciarni pouzivam ABS a to sa velmi dobre lepi Acetonom.
Aceton to mierne nalepata a potom to ide uplne super spojit do kopy a drzi to velmi dobre ono da sa spravit aj taka acteonova pasta kedy sa rozpusti ABS v acetone a podla mnozstva ABS to ma hustotou a ked sa aceton vypari zostane len ABS.
No ako poslednu moznost pouzivam teplo na spajanie .
Vacsinou ked tlacim na 3d tlaciarni pouzivam ABS a to sa velmi dobre lepi Acetonom.
Aceton to mierne nalepata a potom to ide uplne super spojit do kopy a drzi to velmi dobre ono da sa spravit aj taka acteonova pasta kedy sa rozpusti ABS v acetone a podla mnozstva ABS to ma hustotou a ked sa aceton vypari zostane len ABS.
No ako poslednu moznost pouzivam teplo na spajanie .
Dík za radu.Tím teplem jsem to také zkoušel,ale bez úspěchu.Zkusím ten aceton.