Cep na poloosu
Cep na poloosu
Zdravim, nemuzete me nasmerovat, jak "anglicky" hledat cep na poloosu" nejak se mi nedari najit uspokojive vysledky : popripade odkud nejlepe dily shanet, nebo je to kombo zcarparts, ebaye atd..? Za konkretni linky bych byl vdecny. Diky
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cep na poloosu
Co je cep na poloosu ? Kde to je a jak to vypada ?
Mame v US pripraveny balik na odeslani, tak by se to dalo pridat do nej
Mame v US pripraveny balik na odeslani, tak by se to dalo pridat do nej
tak to byl čep na rameni Nastěstí můj automechanik ho prý zvládne v pohodě objednat. Takže mockrát děkuji za pomoc a pokud se něco objeví, napíši....auto se připravuje na sezonu, takže to budu vedet během jednoho dne
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak tim lepe. Priste prosim lepe specifikovat, ceho se ta poptavka tyka a snazit se vkladat tema do spravne kategorie Je jich tu dost a obsahnou snad vsechno..
Zdravím, tak bohužel čep spodního ramene se nepodařilo sehnat, pouze na rok 77+
je tedy možnost mi pomoci a poslat link na čep pro Datsun 280z 1975, pak bych se přidal, pokud to ješte jde
je tedy možnost mi pomoci a poslat link na čep pro Datsun 280z 1975, pak bych se přidal, pokud to ješte jde
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ja porad nevim, co je cep spodniho ramene.. predni naprava/zadni naprava ? Jako tohle? Nebo kulovy cep na predni napravu ?
- Přílohy
Ano kulovy cep spodniho ramene na predni naprave.
lavy alebo pravy vnutorny alebo vonkajsi
jeden vonkajsi lavy mam doma takyto
jeden vonkajsi lavy mam doma takyto
Ano ball joint - děkuju moc. Podle posledního infa, mi jej nakonec stejne samovolne objednal na správný rok, takže pokud vse klapne dám vedet, jinak si jej rád objednám a přidám se k vám.