Zvukova izolace ala origo
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zvukova izolace ala origo
Tak pratele, jelikoz se uz blizi cas kdy bude kastle hotova, je na snade zacit resit drobne detily. Jeden ze zasadnich je zvukova izolace.
1) izolace na firewall - k motoru. Nasel jsem na e-bay nejake reprodukce, takto asi jeste prozkoumam ale myslim ze to bude vyreseno
2) izolace na podlahy - puvodni asfaltove kusy jsem poctive odstranil protoze to pod nima celkem slusne rezlo (hlavne podlahy) Chtel bych ale zase vratit neco, co by odpovidalo co nejblize originalu. Mam jeden tip - nasel jsem onehda inzerat na TOTO Typek mi to doporucil jako primou nahradu k puvodnim pasum. Mate nekdo neco jineho ?
3) izolace na stredovy tunel - ta puvodni ale drcena latka se mi samozrejme uplne rozpadla a tak shanim neco obdobneho. Hodne podobne jsem nasel na Octavii 2, ale v Mototechne mi nepomohli s metrazi. Opet se tedy ptram - uz to nekdo resil a vyresil ?
Predem dekuji za tipy.
1) izolace na firewall - k motoru. Nasel jsem na e-bay nejake reprodukce, takto asi jeste prozkoumam ale myslim ze to bude vyreseno
2) izolace na podlahy - puvodni asfaltove kusy jsem poctive odstranil protoze to pod nima celkem slusne rezlo (hlavne podlahy) Chtel bych ale zase vratit neco, co by odpovidalo co nejblize originalu. Mam jeden tip - nasel jsem onehda inzerat na TOTO Typek mi to doporucil jako primou nahradu k puvodnim pasum. Mate nekdo neco jineho ?
3) izolace na stredovy tunel - ta puvodni ale drcena latka se mi samozrejme uplne rozpadla a tak shanim neco obdobneho. Hodne podobne jsem nasel na Octavii 2, ale v Mototechne mi nepomohli s metrazi. Opet se tedy ptram - uz to nekdo resil a vyresil ?
Predem dekuji za tipy.
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvukova izolace ala origo
Ani jedno co jsem poptaval tam nemaji, tyhle stranky znam..
Potrebuji to, co je na obrazku - drcena latka, nebo jak to popsat..
Potrebuji to, co je na obrazku - drcena latka, nebo jak to popsat..
- Přílohy
- Ta seda cast...
Jestli je to to, co si myslím, kupoval jsem to zde: http://www.calounickepotreby.cz/
Říká se tomu myslím cupanina.
Říká se tomu myslím cupanina.
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
To je ono ! Moc dekuju..
Také jsem něco podobného hledal a našel jsem tohle www.netex.cz . Jsou to netkané textilie
-
Spoustu je toho tady - https://www.2din.cz/odhlucneni-podle-umisteni-ve-voze/ . Pár krát jsem objednával a naprosto spokojený ))
Zdar chlapy,
nemáte někdo šablonu na firewall?
nemáte někdo šablonu na firewall?
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (8.35 KiB) Zobrazeno 5137 x
-
- 40-J8202-Firewall-insulator-for-Datsun-280Z-1975-78-2_1600x.png (157.84 KiB) Zobrazeno 5137 x