T-pack - 240Z (1970)
Re: T-pack - 240Z (1970)
Tak vymyšleno.Rozrýsováno,nařezáno,nalakováno v barvě vozu a nalepeno.Měl jsem strach z poddajnosti barvy s lakem,ale nakonec jediný problém byly vzduchové bublinky při lepení.Ten středový tunel jsem sice mohl nechat "černý",ale když té barvy zbylo celkem dost,tak proč to nevyzkoušet.
Když je již člověk v tom patlání těch izolací,tak je třeba ošetřit držáky kabeláže.Originály byly potažené nějakou plastovou krytkou a ještě k tomu v barvě.Každopádně smršťovací bužírka s lepidlem také funguje a dokonce na ní drží i barva.
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty drzaky musis mit vyrobene nove, to mi nerikej !
To víš Jirko,že mám.Však to patří k renovaci.Původních zůstala tak cca desetina.
Tepelná izolace. To bude stříhání - nebo řezání? tl.10mm
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kde se u tohohle pana da objednat ? Ma nejaky e-shop ?
Zacni ty svoje vyrobky prodavat, jedes uplne jinou ligu..
Zacni ty svoje vyrobky prodavat, jedes uplne jinou ligu..
Uff , kus hadru a nůžky nedělají žádnou ligu. Spíše to zabere trošku času. Každopádně musím poděkovat za tlustou koženku a tip na lepidlo.Je to perfektní a další díl skládanky zvaný motorová stěna je vyřešen.
Trošku škoda,že nikdo nevyrábí ty válcové pryžové silentbloky na zavěšení převodovky.Všude jen polyuretanové náhrady.Bohužel nic jiného nezbývá.
Tak se mi dnes dostala do ruky sada silentbloků na ramena přední nápravy a to jak origo pryžové,tak náhrada - polyuretanové. Hmm,tak nějak nevím,ale za mne tedy PU ne.Nějak mi to vnitřně nesedí. Snad se mýlím a ty PU na té převodovce něco vydrží.